BM De Sociëteit

Het veilinghuis en winkel in kunst & antiek met een gevarieerd aanbod van 16e eeuws tot en met de 20e eeuw. De collectie varieert van schilderijen, zilver, brons, meubels, klokken, porselein, aardewerk, muziek instrumenten en alles wat maar bijzonder is. Dus dat kan ook een uniek Samoerai pak zijn of een antieke motor. BM De Sociëteit is partner van Boedelmakelaar voor een zorgeloze inboedel afwikkeling en taxaties.  

Hoe komen wij aan onze collectie? Boedelmakelaar wikkelt in geheel Nederland nalatenschappen af en assisteert notarissen, particulieren, uitvaartverzorgers, makelaars en de onbeheerde nalatenschappen Rijksvastgoed. Alle verkoopbare objecten uit deze inboedels gaan dus naar BM De Sociëteit. Daarnaast brengen dagelijks ook particulieren en handelaren goederen in voor verkoop.

Het veilinghuis en de winkel neemt je mee terug in de tijd onder het genot van de klanken Chet Baker of Nina Simone en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod. Overrompeld bij het eerste bezoek door de hoeveelheid? Kom snel weer kijken want de collectie wijzigt snel. 

Zelf kunst & antiek verkopen? Bel ons met uw vraag of stuur een mail naar info@bmdesocieteit.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Adresgegevens

Hermesweg 5
3741 GP  Baarn
tel: 088 – 000 9 200
Routeplanner

Website

Openingstijden

Donderdag:10.00 - 17.00 uur
Vrijdag:10.00 - 17.00 uur
Zaterdag:10.00 - 17.00 uur
Zondag:12.00 - 17.00 uur
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter