Boedelmakelaar

De winkel in kunst & antiek van Boedelmakelaar is bijzonder door het uitgebalanceerde aanbod van 16e eeuws tot en met de 20e eeuw. De collectie varieert van schilderijen, zilver, brons, meubels, klokken, porselein, aardewerk, muziek instrumenten en alles wat maar bijzonder is. Dus dat kan een uniek Samoerai pak zijn of een antieke motor.

Hoe komen wij aan onze collectie? Boedelmakelaar wikkelt in geheel Nederland nalatenschappen af en assisteert notarissen, particulieren uitvaartverzorgers, makelaars en de afdeling onbeheerde nalatenschappen Rijksvastgoed. Alle verkoopbare goederen uit deze inboedels komt dus in de winkel. Daarnaast brengen dagelijks ook particulieren en handelaren goederen in voor verkoop.

En dat doen wij op basis van consignatie. Elke inbrenger krijgt een klantnummer en een inlogaccount waar hij het verkoopproces dagelijks kan volgen. Lekker handig en veilig zonder poespas thuis van bezoekers.

De winkel neemt je mee terug in de tijd onder het genot van de klanken Chet Baker of Nina Simone en laat onderdompelen onder het veelzijdige aanbod. Overrompeld bij heet eerste bezoek door de hoeveelheid? Kom snel weer kijken want de collectie wijzigt snel.

Ik, Eric Branger, ben sinds 1989 veilingmeester in kunst & antiek. Als gepassioneerd expert in kunst & antiek is het altijd een zeer bevredigende uitdaging nalatenschappen af te wikkelen en goederen via de winkel te gelde maken. Daarnaast blijft het fijn mensen te overtuigen de bijzonderheid van de goederen met zijn verleden te vertellen. Story-telling ten top. 

Adresgegevens

Hermesweg 5
3741 GP  Baarn
tel: 088 – 000 9 200
Routeplanner

Website

Openingstijden

Dinsdag:12.00 - 18.00 uur
Woensdag :10.00 - 18.00 uur
Donderdag:10.00 - 18.00 uur
Vrijdag:10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:10.00 - 18.00 uur
Zondag:12.00 - 17.00 uur
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter