Verleden & Heden - Antiek, Brocante, Curiosa,Vintage, Kunst

Loop binnen en laat je verrassen door het aanbod van deze gezellige winkel vol antiek, brocante en curiosa. Er is iedere week wel iets nieuws te bewonderen!

Als tiener raakte Cees van Dijk al geïnteresseerd in spullen met een historie. Dit kwam misschien door enige meubeltjes, in zijn ouderlijk huis, die nog door zijn opa vervaardigd zijn. Zijn opa had zijn meubelmakerij, tot zijn vroegtijdig overlijden in 1934, in de Laanstraat. Hobbymatig begon zo het verzamelen van antiek. Besmet met het  “groen virus” van moeders kant en wat creativiteit van vaders kant, destijds etaleur, kwam hij in de bloemensector terecht. Ruim 35 jaar heeft hij de wereld rond mogen reizen om het Nederlandse sierteelt product te promoten.

Vorig jaar kwam dit winkelpand beschikbaar en daar was een band mee, in 1934 begonnen zijn grootouders hier hun groente en fruit zaak. “Inmiddels was mijn verzameling zo uitgebreid dat er iets mee moest gaan gebeuren. Internet verkoop of het heen en weer slepen naar markten zag ik niet zitten, de knoop doorgehakt en het winkelpand betrokken. Ik wil etaleren, een verhaal kunnen vertellen, contacten opbouwen, laten zien dat je heel goed oud en nieuw, of anders om, kunt combineren en zo je interieur iets eigens mee geeft, daar ga ik voor. Leuk als klanten enthousiast terug komen met foto’s en laten zien hoe mooi hun aankoop in hun interieur tot z’n recht komt, daar doe ik het voor!”

Adresgegevens

Brinkstraat 16a
3741 AN  Baarn
tel: 06-57158593
Routeplanner
Email

Facebook

Openingstijden

Woensdag:10.00 - 17.45
Donderdag:10.00 - 17.45
Vrijdag:10.00 - 17.45
Zaterdag:10.00 - 17.00
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter